Μάικλ Μπλούμπεργκ: “Δεν Μπορείς Ποτέ Να Ικανοποιήσεις Όλον Τον Κόσμο”

Ο γνωστός επιχειρηματίας και 3 φορές δήμαρχος της Νέας Υόρκης εκμυστηρεύεται στο Thrive Global τι του δίνει δύναμη και ενέργεια.Κάποιες φορές οι πιο ωραίες απαντήσεις προκύπτουν από τις πιο απλές ερωτήσεις. Ακόμα και όταν έχεις την δυνατότητα να ρωτήσεις μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα άτομα του κόσμου και της Ελλάδας για τη ζωή τους. Το ερωτηματολόγιο του Thrive Global ρίχνει μία ματιά στις ζωές επιτυχημένων ανθρώπων που αξίζει να γνωρίσεις.


Thrive Global: Τι σου δίνει ενέργεια;

Μάικλ Μπλούμπεργκ: Η δουλειά! Να κάνω τη διαφορά και να αλλάζω τις ζωές των ανθρώπων.

TG: Τι σχέση έχεις με το τηλέφωνό σου; Κοιμάσαι μαζί του;

ΜΜ: Έχω μία περίεργη σχέση με το τηλέφωνό μου, αλλά μία πολύ καλή σχέση με την εφαρμογή Bloomberg Professional.

TG: Πώς τα πας με τα email;

ΜΜ: Στέλνω κυρίως emojis.

TG: Εντελώς απρόσμενα βρίσκεις 15 λεπτά μέσα στην ημέρα σου. Τι κάνεις;

ΜΜ: Μιλάω με τους συναδέλφους μου, βλέπω ειδήσεις, κάνω τηλέφωνα ή ξεκαθαρίζω την στοίβα με τα περιοδικά και τις εφημερίδες που έχουν μαζευτεί.

TG: Πες μας μία φράση που σου δίνει δύναμη.

ΜΜ: Όταν ήμουνα δήμαρχος της Νέας Υόρκης κάποιος μου είπε: “ακόμα και αν σε στηρίζει το 90% του κόσμου μίας πόλης περισσότερων από 8 εκατομμυρίων κατοίκων, αυτό σημαίνει ότι 800.000 άτομα δεν σε συμπαθούν.” Ήταν κάτι παρόμοιο με αυτό που μου έλεγε η μητέρα μου: “μην αφήνεις κάτι να σε βασανίζει.” Είναι πολύ σημαντικό να πατάς τα πόδια σου στην γη. Και η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν μπορείς να ικανοποιήσεις όλον τον κόσμο. Αν όμως κάνεις αυτό που πιστεύεις ότι είναι σωστό, οι περισσότεροι θα σε σέβονται για αυτό. 

Διάβασε ακόμα:

Ρίτα Ουίλσον: "Στον Εαυτό Σου Να Είσαι Αληθινός" 

Ο Ιδρυτής Του Virgin Group Εξηγεί Πώς Η Ευτυχία Οδηγεί Στην Επιτυχία 


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ